Lotusbloem

De lotusbloem wordt vaak geassocieerd met reinheid, verlichting en verheffing. Dit komt doordat de bloem groeit in modderige en vieze omstandigheden, maar toch een prachtige bloem vormt die volkomen onberoerd blijft door haar omgeving. Dit gegeven wordt vaak gezien als een symbool voor het bereiken van een gezonde leefstijl.

De lotusbloem wordt vaak gezien als een symbool voor het vermogen om boven de problemen en uitdagingen van het leven uit te stijgen en te groeien naar een hoger bewustzijn en een gezonde leefstijl. Het staat voor het vermogen om zich aan te passen aan moeilijke omstandigheden en toch in balans te blijven, in plaats van zich te laten meeslepen door negativiteit en ongezonde gewoonten.

Aangezien mijn diëtistenpraktijk “Voedingscoach Wieke” zich richt op gezonde voeding en leefstijl, is de lotusbloem in het logo van Voedingscoach Wieke verwerkt en zie je deze regelmatig terugkomen op de website.

De lotusbloem in mijn logo wil ik graag gebruiken om de boodschap van reinheid, verlichting en verheffing te versterken.

Let the healthy food be your medicine

Lotuswortel
  • je de lotuswortel kunt eten?

  • de lotuswortel erg voedzaam is. Het bevat een hoge dosis vitaminen en mineralen, zoals kalium, ijzer, fosfor en zink.

  • de lotuswortel erg prijzig is.

  • de lotuswortel een zoete smaak heeft met een knapperige textuur, die wat weg heeft van aardappel.
lotusbloem