Reguliere diensten

Eerste consult/ intake

Om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke situatie, starten we altijd met een uitgebreide intake van 60 minuten (+ 30 minuten uitwerktijd). Hierin bespreken we onder andere jouw hulpvraag, verwachtingen en ondersteuningsbehoefte. Ook hebben we het uitgebreid over jouw leefstijl. Daarnaast ontvang je adviezen om de komende periode mee aan de slag te gaan om jouw doel(en) te bereiken.

Vervolgconsulten

Na dit gesprek plannen we een vervolgconsult van 30 minuten om jouw vorderingen te bespreken. Waar loop je tegenaan en wat gaat goed? Gedurende het proces bekijken we samen of de gestelde doelen nog moeten worden bijgesteld.

De consulten hier opvolgend kunnen variëren van 15 tot 30 minuten en wordt er bijvoorbeeld ook ruimte gemaakt om samen eens te kijken naar verschillende etiketten van diverse voedingsmiddelen en hierover adviezen te ontvangen. Daarnaast geven we de consulten vorm naar gelang van behoefte die de cliënt heeft. Zo bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om o.a. een wandelconsult te plannen.

Indien je niet in staat bent de praktijk te bezoeken, kom ik graag bij je langs voor een huisbezoek. Hiervoor is een verwijsbrief wel noodzakelijk.

Meet & Weet kaart

Je kunt bij mij een los consult plannen, maar voor een stok achter de deur kun je ook kiezen voor een Meet & Weet kaart van 6x óf 12x. Dit zijn 6 óf 12 korte consulten tegen een gereduceerd tarief.
Wanneer je je uren via de zorgverzekeraar hebt opgebruikt én toch regelmatig bij de diëtist wilt komen, dan zijn de Meet & Weet kaarten een voordeligere optie.

Wegen Voedingscoach Wieke
Afsprakenkaart Voedingscoach Wieke
Meten Voedingscoach Wieke