Over mij

Mijn naam is Wieke Schutte, woonachtig in Veendam samen met mijn man en 3 kinderen.

Ik ben graag onder de mensen en houd ervan om betekenisvol te zijn voor anderen. Dit in combinatie met mijn interesse voor gezondheid heeft ertoe geleid dat ik de opleiding Voeding & Diëtetiek ben gaan volgen op de Hanzehogeschool in Groningen. Na mijn afstudeerstage in Australië waar ik mijn steentje heb mogen bijdragen aan het “Chronic Disease Program Living Well”, mocht ik meteen met volle energie binnen het werkveld toepassen wat ik in mijn opleidingsjaren geleerd heb.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als diëtist en heb ik veel werkervaring opgedaan binnen de zorgsector en ligt mijn passie nog altijd in het begeleiden- en coachen van cliënten op het gebied van voeding- en leefstijl. Sinds 2019 mag ik mijzelf naast diëtist, ook leefstijlcoach noemen. Regelmatig zorg ik ervoor dat ik leuke scholingen en cursussen volg om mijzelf te blijven ontwikkelen en groeien in de positieve zin :)

Ik vind het belangrijk om kwaliteit te leveren en ben dan ook aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Na mijn opgedane ervaring binnen diverse bedrijven, leek het mij tijd voor verandering. In het kader van “Verandering van spijs doet eten” heb ik er in januari 2023 voor gekozen om mijn eigen diëtistenpraktijk “Voedingscoach Wiekete starten. Hierin kan ik mijn creatieve brein de vrije geest laten en kan ik de zorg bieden op de wijze welke geheel aansluit bij mijn visie en werkwijze.

Zo zijn er naast voeding veel meer belangrijke leefstijlfactoren die aandacht verdienen. Denk maar eens aan beweging, slaap, stress en andere omgevingsfactoren.

Vandaar dat ik graag samen met jou een passend voedings- en leefstijladvies wil creëren welke aansluit op jouw behoeften. Ik zou je graag willen ondersteunen, motiveren en inspireren waarin jouw autonomie centraal staat.

Want weet je wat zo mooi is? Gezond(er) eten en leven geeft jou zoveel meer energie! Een mooier cadeau kun je jezelf toch niet geven? Ik hoop dat ik een stukje van mijn positieve energie aan jou mag meegeven, zodat jij hier ook weer energie van krijgt!

Jouw zorg is mijn zorg!
Wees welkom.

Wieke Schutte
Diëtist & Leefstijlcoach

Diëtist Wieke Schutte
Diëtist Wieke Schutte